Vali keel

Aliede Kirjastus: Lugemine - lõputu avastamine

Aliede Kirjastus alustas oma tegevust 2022. aastal, mil võeti kolm sihti eestikeelse kvaliteetse kirjanduse püsimisesse panustamisel: 1) hakata avaldama eeskätt psühhosotsiaalse nõustamisega seotud tõlkekirjandust, esitades kõrged nõudmised erialasele keeletoimetusele (esimene suur koostöö selle tarvis sündis Kriisinõustamise ja Eneseleidmise Keskus Mahenaga, et saaks ilmavalgust Fredrike Banninki raamat "101 lahenduskeskset küsimust toimetulekuks traumaga"), 2) anda platvorm toimetulekut väärtustavatele isikuloolistele ja lasteraamatutele, 3) pakkuda huvilistele oma elu- ja või töökogemuse tutvustamiseks ekslusiivset võimalust elu esimese raamatu avaldamiseks.

101 lahenduskeskset küsimust toimetulekuks traumaga

Rahvusvaheliselt tuntud autori, Fredrike Banninki teose on eesti keeles välja andnud Kriisinõustamise ja Eneseleidmise Keskus Mahena. Raamat jõudis esimeste tellijateni 26. märtsil 2022. Alates 01.04.2022 on hind 26,00 eurot koos postikuluga, saatmisel pakiautomaati Eestis. Hulgiostu korral on soodushind, mida küsida e-postil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

Loe edasi…

Nõustamisteenus usalduslepingu kaudu

Aliede on alustanud ettevõtetele nõustamisteenuse pakkumist, et toetada töötajate vaimse heaolu hoidmist. Pakume psühholoogilist nõustamist, töönõustamist, kriisinõustamist ja seda eeskätt usalduslepingu kaudu ehk kokkulepitud seansside ulatuses konfidentsiaalselt. 

Loe edasi…

Veebiseminar: "kolleegilt kolleegile" kui asutuse vaimse heaolu kvaliteediprogramm

Esmaspäeval, 23. augustil kell 14-15.30 veebis toimuvale TASUTA seminarile on oodatud teemast huvitatud ettevõtete/ asutuste juhid ja personalispetsialistid.

Loe edasi…

Aliede korraldab lennuettevõtetele 4-päevase eestikeelse koolituse 14.-15. sept ja 5.-6. okt 2021 Tallinnas.Tegemist on avatud koolitusega kõikidele huvilistele, kuid kohtade arv on piiratud. 

Koolituse maht on 30 ak/h, millest 24 ak/h lektoorselt. Grupi suurus on 4-10 inimest. Sihtrühmaks on lennuettevõtete vaimse heaolu tagamise eest vastutavad isikud ja tugiisikuna tegutseda soovivad piloodid.

Koolituse ülesehitus tagab põhjaliku ja sisulise, lennundusintsidendi juhtumipõhise analüüsiga käsitluse (kokku 20 alateemat; programm saadetakse huvilisele sõltumata registreerumisest), et toetada lennuettevõtteid paremini tagama vaimse heaolu programmi rakendamist ja selle kvaliteedi kontrollimist. Tegemist on koolitusega, mida pakume ka ettevõtete sisekoolitusena pilootidele, kes on valitud/ volitatud ja huvitatud olema tugiisikud, ning lennuettevõte soovib nende toel rakendada PPSP programmi. Koolituse läbinu ja edukalt eksami sooritanu saab koolitustunnistuse PPSP tugiisiku väljaõppe läbimise kohta. Koha koolitusele tagab nõuetekohane registreerumine ja arve tasumine.

Registreerumise link on SIIN.
Lisainfo: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

PS
Asutusesiseseid konkreetse ettevõtte eripärast lähtuvaid tugiisikute väljaõppekoolitusi nagu ka muid vaimse heaolu valdkonna täienduskoolitusi teeme vastavalt eraldi kokkulepetele, nii eesti kui ka inglise keeles, nii vahetult kui ka veebis, võimalused sõltuvad teemast ja mahust. Etteplaneerimine on enamasti kolm kuud, mõnel puhul ka pikem.